14.10.2016

Bistro przy Buczka. Niedzielny obiad smakuje najlepiej

Nowe otwarcie z nowym szefem kuchni przeżywa bar Bistro, położony przy drodze wylotowej do Raczek. To świetne miejsce na weekendowe śniadania i obiady.

- Wszystko na świeżo, wyjątkowe smaki potraw kuchni polskiej – poleca Emil Sojko, szef kuchni Bistro. – W dodatku, wspaniały klimat naszego lokalu i bardzo konkurencyjne ceny.

Od poniedziałku do piątku Bistro czynne jest przez całą dobę. W soboty zaprasza do godz. 22, a w niedziele – do 18.00. Zestawami śniadaniowymi kusi już od rana, przyciąga bogatym obiadowym menu.

- Obiad dnia, pyszna zupa i danie główne, od poniedziałku do piątku kosztuje u nas 12 zł – mówi  Emil Sojko.

Godne polecenia są rosół z kluseczkami czy krem z pomidorów z grzankami ziołowymi,  pierogi własnego wyrobu ruskie bądź z mięsem. Na uwagę zasługują pstrąg pieczony z cytryną i ziołami, ryba w cieście, golonka, grillowana karkówka, świeżynka, makaron ze szpinakiem, czy ćwiartka kurczaka pieczonego w warzywach z rozmarynem.

- Wybór dań głównych jest znacznie bogatszy, proponujemy też pyszne sałatki i domowe ciasto – zachwala  Emil Sojko . – Najlepiej przekonać się o tym samemu. Zapraszamy na Buczka 183. Panuje u nas serdeczna, rodzinna atmosfera.

Jest duży parking, miejsca wystarczy dla wszystkich. Bistro.                   

 

udostępnij na fabebook
15.10.2016, 18:46:49

kokosz

Mieszkam w okolicy ale gdzie to jet to nie kojarzę w ogóle. Moglibyście podać dokładny adres (numer)....

14.10.2016, 11:28:45

benq

na wynos można? oraz czy dowóz jest ?

Skomentuj:
nick*
komentarz*
 
 
Sponsor pogody
Pogoda
Newsletter

Jeżeli chcesz otrzymywać od nas informacje o nowych wiadomościach w serwisie podaj nam swój e-mail.

Kursy walut
05.03.2024 Kupno Sprzedaż
EUR 0.00% 4.4889 4.5795
USD 0.00% 4.1175 4.2007
GBP 0.00% 5.1508 5.2548
CHF 0.00% 4.5999 4.6929
Dodaj nowe ogoszenie