Można spokojnie uniknąć nerwowych przedświątecznych zakupów oraz godzin stania w kuchni i poświęcić ten czas dla siebie i rodziny.
Nawet miÅ‚oÅ›nicy gotowania i pieczenia raz od Å›wiÄ™ta powinni zdać siÄ™ na profesjonalistów. Kucharze z restauracji Apartamenty Europejska przygotowali na Wielkanoc ciekawe menu, skÅ‚adajÄ…ce siÄ™ zarówno z tradycyjnych dan i przystawek, jak i nowinek.
Na Å›wiÄ…teczny stóÅ‚ można u nich zamówić żurek staropolski na wÄ™dzonce, zupÄ™ borowikowÄ…, schab po warszawsku z pastÄ… chrzanowÄ… czy pasztet domowy z żurawinÄ….
Propozycja daÅ„ do podgrzania obejmuje miÄ™dzy innymi udko kacze z żurawinÄ…, karkówkÄ™ w sosie grzybowym lub myÅ›liwskim, devolay z masÅ‚em i serem, filet z miruny w panierce z sosem koperkowym, golonkÄ™ w glazurze czy żeberka w kapuÅ›cie.
Z daÅ„ i przekÄ…sek na zimno możemy polecić roladÄ™ szpinakowÄ… z Å‚ososiem, pieczony boczek faszerowany miÄ™sem mielonym, zawijaniec z kurczaka ze szpinakiem w boczku, szeroki wybór saÅ‚atek i swojskich wÄ™dlin.
Na deser do wyboru sernik z czekoladą, sernik z brzoskwiniami, słonecznikowiec, orzechowiec lub porzeczkowa kostka.
Zamówienia przyjmowane sÄ… do poniedziaÅ‚ku, 14 kwietnia włącznie pod nr. tel. 500 263 963.
Catering Wielkanocny z odbiorem w Wielki Piątek, 18 kwietnia w Apartamentach Europejska przy ul. Wojska Polskiego 102 do godz. 15:00-16:00 lub z dowozem do domu na terenie Suwałk
.
(materiał partnera)










